CHIMICA 80

Inspresso la evenimentul aniversării celor 80 de ani de Chimica SA

 

Cu ocazia aniversării celor 80 de ani de Chimica, echipa noastră a participat la expoziția din cadrul evenimentului CHIMICA 80, unde au fost expuse produsele create în cadrul Grupului.

La evenimentul Chimica 80, care a avut loc la Orăștie, echipa noastră a expus bicicleta Transform , împreună cu accesorii (genunchiere și cotiere), precum și machete printate 3D de la un viitor proiect de ghivece.

INSPRESSO

e firma de design care are pasiunea de a transforma ideile bune în produse iconice, de success, care să ofere experiențe deosebite utilizatorului final, sub emblema ‘affordable design’.

O zi, 80 de bucurii…

Odată ajunși în Orăștie, am fost cuprinși de un extuziasm incredibil, conștientizând faptul că fabrica respectivă funcționează de 80 de ani și că noi suntem puși în poziția de a realiza o expoziție care să-i reprezinte pe ei, dar cel mai important, să evidențieze gama extinsă de produse realizate în cadrul fabricii CHIMICA ORĂȘTIE.

Un loc pitoresc cu oameni frumoși și muncitori, acestea au fost primele gânduri care ne-au venit în minte.  Întregul oraș a fost prezent la serbarea frumoasei vârste de 80 de ani, zi care a adus zeci de zâmbete pe fețele cetățenilor și a copiilor lor.

După ce am terminat pregătirile pentru expoziție, ne-am distrat și noi participând la o mulțime de activități preătite atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. A fost o zi obositoare, după care ne-am odihnit la o vorbă și un ceai fierbinte, acompaniați de artiștii locali, a căror voce excepțională a completat seara.

Chimica S.A. a fost înființată în 1938, având ca și principală activitate producția de armament. Compania a fost preluată de Grupul Chimica în 2010. Grupul constă din 7 firme/fabrici din țară, având principala activitate în segmentul Mobilitate și Home&Garden.

Citește și:

Istoria Designului Românesc – Ep.1

Istoria Designului Românesc – Ep.1

ISTORIA DESIGNULUI ROMÂNESCEP. 1 Ce spun ultimii 100 de ani despre designul românesc?  Pentru înțelegerea identității și a noilor tendințe în design pe piața românească actuală, trebuie studiat procesul de transformare a designului și evoluția acestuia.  De aceea...

citește mai mult
Inspresso a participat la ZAIN

Inspresso a participat la ZAIN

INSPRESSO LA ZAIN Am participat la Editia a IV-a a Festivalului ZAIN, a festivalului de creativitate al Transilvaniei. Festivalul a avut loc în centrul orașului Cluj-Napoca, iar echipa INSPRESSO a expus bicicleta Transform, împreună cu accesorii (genunchiere și...

citește mai mult

Vrei să te anunțăm de îndată ce apare ceva nou?

%d blogeri au apreciat: