A CHIMICA 80 éves

Az Inspresso részt vett a 80. születésnapját ünneplő Chimica Group eseményén

A Chimica Group 80. születésnapja alkalmából szervezett rendezvénysorozaton, a Group keretén belül készített termékeket állították ki.  Csapatunk is részt vett a rendezvényen.

A CHIMICA 80 rendezvénysorozatra Szászvárosban került sor, ahol az Inspresso csapata többek közt a Transform kerékpárt állította ki, a kiegészítőkkel (térd- és könyökvédőkkel) együtt. Ugyanakkor egy jövőbeli virágcserép projekt ,3D nyomtatott makettjei is megtekintésre kerültek.

Blogbejegyzések

INSPRESSO

Szenvedélyünk a jó ötleteket sikeres, ikonikus termékekké való alakítása, ezzel együtt elsődleges célunk egy különleges felhasználói élmény nyújtása klienseink számára. Dinamikus csapatunkat tervezők és mérnökök alkotják, célunk pedig megoldani a környezetünkben felmerülő kihívásokat, olyan termékek gyártásával, melyek a “affordable design” kategóriába tartoznak.

Egy nap, 80 öröm…

Ahogy Szászvárosba értünk, nagy lelkesedés és öröm vett körül minket. A tudat, hogy már 80 éve működik az ottani nagyszerű gyár, büszkeséggel töltött el, legfőképpen azért, mert az esemény alkalmából olyan kiállítást szerveztek, amely Groupon belül  gyártott termékeket mutatta be.

Az egész város jelen volt az ünnepségen, amely több ezer mosolyt csalt a városlakók és résztvevők arcára. A rendezvénysorozat keretén belül, a kiallítás mellett, a gyerekek falat mászhattak, a résztvevők pedig koncerteknek és színpadi műsoroknak örvendhettek.

 

 

Chimica S.A. 1938-ban alakult, a fő aktivitásuk a fegyverzet gyártására irányult. A társaságot 2010-ben átvette a Chimica Group, amely ma 7 gyárból/cégből áll, a fő tevékenységük pedig a Mobilitás és Home&Garden területeket foglalja magába.

Olvasson tovább:

Deprimbirou ep 1

Deprimbirou ep 1

Az irodábólelső részkövetkezik ... Olvasson tovább: Szeretnéd, hogy értesítsünk amint valami új jelenik meg?

bővebben
A Román Design Tőrténete első rész

A Román Design Tőrténete első rész

A ROMÁN DESIGN TÖRTÉNETEELSŐ RÉSZ Mit mond az utóbbi 100 év a román designról?  Ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi román piacon a design jelenség identitását és új tendenciáit, meg kell vizsgálnunk a design átalakulásának folyamatát. Ezért egy olyan cikk sorozattal...

bővebben
INSPRESSO a ZAIN Design Kiállításon

INSPRESSO a ZAIN Design Kiállításon

INSPRESSO A ZAIN DESIGN KIÁLLÍTÁSON Design csapatunk részt vett a ZAIN Design Fesztivál negyedik kiadásán, Erdély egyik legkiemelkedőbb kreatív eseményén. A fesztivál Kolozsvár központjában került megrendezésre, az INSPRESSO csapata az átalakítható kerékpárt állította...

bővebben

Szeretnéd, hogy értesítsünk amint valami új jelenik meg?

%d blogger ezt szereti: