INSPRESSO A ZAIN DESIGN KIÁLLÍTÁSON

Design csapatunk részt vett a ZAIN Design Fesztivál negyedik kiadásán, Erdély egyik legkiemelkedőbb kreatív eseményén.

A fesztivál Kolozsvár központjában került megrendezésre, az INSPRESSO csapata az átalakítható kerékpárt állította ki, a kiegészítőkkel együtt (térd- és könyökvédők). Ezen kívül az egyedi Gamoni székeket mutattuk be, amelyeket az Electric Castle számára készített matricák díszítettek.

Kiállított termékeink nagy sikert arattak úgy a gyerek, mint a felnőtt közösség körében.

A ZAIN fesztivál párbeszédet kezdeményez a romániai design jelenség keretén belül, mi pedig örömmel veszünk részt ehhez hasonló eseményeken.

Blogbejegyzések

INSPRESSO

Szenvedélyünk a jó ötleteket sikeres, ikonikus termékekké való alakítása, ezzel együtt elsődleges célunk egy különleges felhasználói élmény nyújtása klienseink számára. Dinamikus csapatunkat tervezők és mérnökök alkotják, célunk pedig megoldani a környezetünkben felmerülő kihívásokat, olyan termékek gyártásával, melyek a “affordable design” kategóriába tartoznak.

A TRANSFORM futóbringa

Kolozsvár főterén, a ZAIN által létrehozott kiállító térben csapatunk bemutatta a Transform futóbicikli első prototípusait.

Ugyanitt mutattuk be az Electric Castle zenefesztiválra készített, testre szabott székeket, melyek partnereink, a Gamoni segítségével jöttek létre.

Olvasson tovább:

Deprimbirou ep 1

Deprimbirou ep 1

Az irodábólelső részkövetkezik ... Olvasson tovább: Szeretnéd, hogy értesítsünk amint valami új jelenik meg?

bővebben
A Román Design Tőrténete első rész

A Román Design Tőrténete első rész

A ROMÁN DESIGN TÖRTÉNETEELSŐ RÉSZ Mit mond az utóbbi 100 év a román designról?  Ahhoz, hogy megértsük a jelenlegi román piacon a design jelenség identitását és új tendenciáit, meg kell vizsgálnunk a design átalakulásának folyamatát. Ezért egy olyan cikk sorozattal...

bővebben
Chimica 80 évek

Chimica 80 évek

A CHIMICA 80 évesAz Inspresso részt vett a 80. születésnapját ünneplő Chimica Group eseményén A Chimica Group 80. születésnapja alkalmából szervezett rendezvénysorozaton, a Group keretén belül készített termékeket állították ki.  Csapatunk is részt vett a...

bővebben

Szeretnéd, hogy értesítsünk amint valami új jelenik meg?

%d blogger ezt szereti: