INSPRESSO LA ZAIN

Am participat la Editia a IV-a a Festivalului ZAIN, a festivalului de creativitate al Transilvaniei.

Festivalul a avut loc în centrul orașului Cluj-Napoca, iar echipa INSPRESSO a expus bicicleta Transform, împreună cu accesorii (genunchiere și cotiere), precum și niște scaune din gama Gamoni personalizate cu stickerele create pentru Electric Castle 6.

Produsele noastre expuse s-au bucurat de un mare succes.

Festivalul ZAIN inițiază un dialog în jurul fenomenului de design românesc la Cluj, iar noi suntem fericiți că am participat la acest dialog.

INSPRESSO

e firma de design care are pasiunea de a transforma ideile bune în produse iconice, de success, care să ofere experiențe deosebite utilizatorului final, sub emblema ‘affordable design’.

Bicicleta TRANSFORM

În spațiul expozițional ZAIN 2018, din Piața Unirii, am prezentat primele prototipuri ale conceptului de bicicletă fără pedale, pe care îl dezvoltăm pentru anul viitor.

Tot aici am prezentat și seria de scaune concepute pentru ELECTRIC CASTLE. Acestea au fost realizate în colaborare cu GAMONI.

Citește și:

Chimica SA a împlinit 80 de ani

Chimica SA a împlinit 80 de ani

CHIMICA 80 Inspresso la evenimentul aniversării celor 80 de ani de Chimica SA   Cu ocazia aniversării celor 80 de ani de Chimica, echipa noastră a participat la expoziția din cadrul evenimentului CHIMICA 80, unde au fost expuse produsele create în cadrul...

citește mai mult
Istoria Designului Românesc – Ep.1

Istoria Designului Românesc – Ep.1

ISTORIA DESIGNULUI ROMÂNESCEP. 1 Ce spun ultimii 100 de ani despre designul românesc?  Pentru înțelegerea identității și a noilor tendințe în design pe piața românească actuală, trebuie studiat procesul de transformare a designului și evoluția acestuia.  De aceea...

citește mai mult

Vrei să te anunțăm îndată ce apare ceva nou?

%d blogeri au apreciat: